Thé au Citron

Over mij

portret Imke VerhoefHoi! Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten. Ik ben Imke Verhoef, geboren op 6 januari 1984 in Amsterdam. Samen met mijn man Rutger en onze zoon Mees wonen wij in een klein dorpje aan de Amstel. Een paar jaar geleden werden we verliefd op een klein wit huisje. We kochten het, haalden het helemaal leeg, deelden het opnieuw in en knapten het weer op. De verbouwing is nog steeds niet klaar en er moet nog een hoop gebeuren maar ons huis is de fijnste plek om te zijn. Ja, ik geef toe, ik ben een huismus. Vroeger niet hoor, ik word gewoon oud ;)

Ik heb Pabo gedaan en jaren in het onderwijs gewerkt. Kleuters, bijna-pubers en alles er tussenin. Tijdens mijn zwangerschap had ik veel klachten die helaas niet overgingen. Na een tijd doorploeteren kwam ik thuis te zitten. Ik heb een intensief revalidatietraject gevolgd en het gaat nu een heel stuk beter! Ik weet hoe ik kan zorgen dat ik weinig tot geen pijnklachten meer heb en geloof me, dat is zo’n opluchting. Dit betekent wel dat ik dingen anders moet doen. Rustiger, meer tijd nemen voor dingen en minder stress in mijn leven. En veel bewegen, ontspannen en plannen. Die drie zijn mijn stokpaardjes, daar val ik op terug als het even minder gaat en daar hang ik alles wat ik doe en onderneem aan op.

Inmiddels heb ik besloten dat ik niet terug ga naar het onderwijs. Vanaf nu ga ik helemaal de creatieve kant op. Wat dat precies betekent weet ik een beetje, ik ga de komende tijd gebruiken om dit concreet te maken. En vanaf nu ben ik op een hele andere manier betrokken bij het onderwijs, mijn zoon Mees is vier jaar en gaat naar school. Omdat die juf er toch inzit en ik erg hou van kinderen zal ik ook op mijn blog daarover schrijven. Een super spannende tijd dus! Ik ben ontzettend benieuwd wat de toekomst gaat brengen, hier op mijn blog kan je me volgen tijdens deze reis. Leuk dat je erbij bent, het contact dat ik heb via mijn blog en social media betekent ontzettend veel voor me, ik waardeer dit ontzettend, dank daarvoor!

Foto: Hanke Arkenbout