Thé au Citron

Contact

Wat leuk dat je contact met me wilt! Dit kan je op verschillende manieren doen. Namelijk door een mail te sturen naar imke@theaucitron.nl.
Of laat een een comment achter onder een van mijn posts. Je kan me ook een tweet sturen of een berichtje op facebook achterlaten. Als je op de hoogte wilt blijven van wat ik op mijn blog post kan je je registreren via mijn site of via bloglovin. Ik ben ook te volgen via instagram en pinterest.

Ik vind het leuk om samen te werken met merken die passen bij mijn blog. Denk je dat we een match zijn? Laat me dit dan vooral weten!

Disclaimer
Alle teksten op mijn blog zijn door mij geschreven. De meeste foto’s zijn door mij gemaakt. Als dit niet zo is het ik toestemming om de foto’s te gebruiken en zal ik de maker erbij vermelden. Als ik een product heb gekregen zet ik dit altijd in de desbetreffende post erbij. Als ik betaald krijg voor een post vermeld ik onderaan de post dat het om een gesponsorde post gaat. Je leest altijd wat ik ergens van vind, of ik er nou wel of niet voor betaald word of iets krijg, ik blijf altijd eerlijk. Veel vaker schrijf ik over producten en diensten waar ik blij van word. Als er niks bij staat over dat ik het heb gekregen of er betaald voor word kan je er vanuit gaan dat ik het zelf heb gekocht.